Korisni savjeti pri nabavi plina

1. Kako odabrati najbolju ponudu?

Pozivom na naše dugogodišnje iskustvo u prodaji i dostavi plina u bocama za domaćinstvo – od 1992. godine – osjećamo potrebu skrenuti vašu pozornost na činjenice koje će vam pomoći prepoznati i odabrati najbolju ponudu. Zato molimo da naročitu pozornost usmjerite na:

  • ispravnost plinske ambalaže (osim što mora biti primjerena izgledom, svaka boca mora imati i važeći atest koji mora biti vidljiv na samoj boci)
  • deklariranu kvalitetu i količinu plina u boci (jer svojstva plina odnosno smjese i napunjenost boce bitno utječu na ispravnost rada trošila i potrošnju plina)
  • obim i kvalitetu pruženih usluga (mi nudimo besplatnu montažu boce, besplatan najam ambalaže te održavanje i servisiranje po dogovoru)
  • nabavnu cijenu plina (napominjemo da se tzv. korekcija maloprodajne cijene plina na državnoj razini vrši svakog utorka)

Zaključno: zbog značajnih razlika u kvaliteti ambalaže, plina i pruženih usluga te posve zanemarivih razlika u cijeni među dobavljačima, maloprodajna cijena plina objektivno je i najmanje važan element vaše sigurnosti, pa u kontekstu sveukupno navedenih elemenata razmotrite svaku, pa tako i našu ponudu, koju ćemo uvijek nastojati prilagoditi Vašim potrebama.

2. Zašto je naša ponuda bolja od drugih?

Mnogi korisnici plina u bocama još uvijek vjeruju da je svaka boca plina na domaćem tržišu identična po ambalaži i po sadržaju. Međutim, to već odavno nije tako. Doduše, na prvi pogled teško je uočiti razlike, no one itekako postoje i vrlo su značajne.

Naime, plinske boce pune se u raznim punionicama u rasponu od potpuno automatiziranih (kakvih je najmanje) do primitivnih na razini kućne radinosti (kakvih je najviše). Tako se, ovisno o izvoru, u naoko identičnim plinskim bocama po istoj ili sličnoj cijeni prodaje plin vrlo neujednačene kakvoće i količine punjenja o čemu ovisi ne samo potrošnja plina i funkcionalnost plinskih uređaja nego i ono najvažnije – vaša sigurnost i sigurnost vašeg doma.

Kako biste razlikovali plinske boce punjene sukladno odgovarajućim propisima od potencijalne bombe u kući, vaša pozornost prvenstveno mora biti usmjerena na ispravnost plinske ambalaže te deklariranu kvalitetu i količinu plina u boci, a nipošto ne na onih (eventualnih) nekoliko kuna razlike u nabavnoj cijeni jer u suprotnom – ništa ne štedite nego samo dovodite u pitanje vlastitu sigurnost. To je i najvažniji razlog zbog kojeg maloprodajna cijena plina i usluge dostave ne smije biti jedini, a pogotovo ne i najvažniji kriterij pri vašoj odluci o izboru dobavljača.

Zbog svega navedenog tvrdimo da je naša ponuda najbliža onoj kakvu priželjkujete  jer jamčimo ispravnost boce te deklariranu kvalitetu i količinu plina u boci, a kao privatna tvrtka s najdužim stažom u prodaji i dostavi plina u bocama stojimo vam na usluzi ne samo pri nabavi plina nego i u svim drugim okolnostima kada plin izaziva vašu zabrinutost, pa čak ako i niste (bili) naš kupac.

I ZATO, NAZOVI 325-425… I PRST U UVO!